Norgeskart med ullustrasjonsbilder av forskjellige næringer

Virke utfordrer lokalpolitikerne dine!

Lokalpolitikken legger viktige rammer for privat og ideell sektor. Likevel får hvordan man skal skape ny vekst ofte ufortjent lite oppmerksomhet i lokalpolitikken.

Derfor utfordret vi politikerne i Trondheim, Drammen, Tromsø, Ålesund, Bergen, Stavanger og Arendal på hvordan de kan tilrettelegge for ny vekst under debatter frem mot lokalvalget 9. september. Som handels- og tjenestenæringens hovedorganisasjon fortsetter vi med å utfordre lokalpolitikerne på hvordan de kan tilrettelegge for ny vekst, og slik skape gode nærmiljø. Neste gang kommer vi kanskje til din kommune?

Siste nytt

  • 05.september 2019: Næringslivet mer opptatt av vekst enn bompenger: Bompenger har preget valgkampen, men en ny undersøkelse viser at næringslivet bryr seg mer om areal og regulering, enn bompenger. Virke mener valgkampinnspurten må handle mer om hvordan vi kan skape verdier, enn om pengebruk. Les om undersøkelsen her
Les mer

Kommunene glemmer næringslivet

Bare 3 av 10 næringslivsledere mener kommunene deres er gode på å involvere næringslivet til dialog når viktige beslutninger skal tas. Virke mener mange lokalsamfunn går glipp av store verdier fordi næringslivet ikke involveres mer. Derfor utvikler vi politikk for næringslivet, kartlegger hvordan privat og ideell sektor opplever at det er å drive virksomhet i sin kommune og utfordrer lokalpolitikerne på hvordan de skal skape ny vekst i sin kommune.

Virke samler vekstnæringene i handels- og tjenestenæringene til felles front for ny vekst og bedre nærmiljø over hele landet. Bli med oss og sett dine rammebetingelser på agendaen, og få i tillegg tilgang på advokathjelp, juridisk bistand og unike bransjefellesskap.

Les mer