Medlemsmøte med Høyres programkomité

Vi inviterer Virkes medlemmer til å møte Høyres programkomité fredag 21. juni!

Partiene jobber nå med politikken for neste stortingsperiode (2025-2029) og vi har gitt innspill og hatt mange møter med de ulike partiene.

Henrik Asheim og andre Høyre-politikere har takket ja til å møte Virkes medlemmer, og åpner for spørsmål og diskusjon om saker handels- og tjenestevirksomhetene er opptatt av. Temaene er knyttet til Virkes hovedsaker, like konkurransevilkår og rammevilkår for verdiskaping. Aktuelle saker er konkurransepolitikk, skatte- og avgiftspolitikk, forenkling, bærekraft, den digitale økonomien, beredskap, vekstvilkår for ideell- og frivillig sektor, kultur og kreative næringer, offentlige anskaffelser og private tjenesteytere i offentlige markeder.

Vi håper mange kan komme til Virke, men åpner også for digital deltakelse.

Vi serverer gjærbakst og jordbær!

Ansvarlig

 • Jarle Hammerstad

  Leder bransjepolitikk, Hovedorganisasjonen Virke

  Jarle har erfaring med politikk, samfunnskontakt og kommunikasjon i Virke, og tidligere på Stortinget. Jarle er utdannet statsviter med hovedoppgave om EU. I Virke koordinerer Jarle det bransjepolitiske arbeidet i Virke og leder området bransjepolitikk, som omfatter alle bransjer i Virke. Bransjepolitikk-teamet jobber for å få gjennomslag for gode rammevilkår for Virkes bransjer og koordinerer saker på tvers i Virke. Han har også ansvar for Virkes arbeid med internasjonal handel, EU og EØS.

Medlemskap i Virke

Som medlem får du som arbeidsgiver mange fordeler.

 • Få hjelp med HR og arbeidsrett

  Virkes rådgivere står klare til å bistå med gode råd og konkret hjelp i forbindelse med ansettelsesavtaler, oppsigelsessaker, nedbemanningsprosesser og andre personalsaker.

  Hjelp for arbeidsgivere

 • Forretningsjuridisk bistand

  Få tilgang til forretningsjuridisk bistand fra Virkes erfarne advokater. Medlemmer får inntil 30 minutters forretningsjuridisk rådgivning i hver sak, helt kostnadsfritt. Tar henvendelsen lengre tid, får du en svært konkurransedyktig pris.

  Forretningsjuridisk bistand

 • Gunstige fordelsavtaler

  Spar penger på produkter og tjenester som bedriften har bruk for! Som Virke-medlem får du gode rabatter og prioritert kundeservice hos våre mange samarbeidspartnere.

  Se alle fordelsavtalene