Bransjer i Virke

Som medlem av Virke står du aldri alene. Virke organiserer medlemmer fra hele handels- og tjenestenæringen. Vi vet at man blir sterkere av å møtes, dele utfordringer og inspirere hverandre. På bransjesidene finner du møteplasser, nyheter, kontaktinformasjon og annen relevant informasjon for ditt område, sektor eller bransje. Klikk deg inn på sidene nedenfor for å lære mer.

Konferanse

Virke Arena

Årets viktigste møteplass for deg som jobber med handel og tjenester!

Bli med oss på den største og viktigste møteplassen for handels- og tjenestenæringen. Velkommen til en unik konferanseopplevelse i Oslo Spektrum!

22. sep, -

Dette skjer!

Se alle arrangementer
 1. Fagdag om bærekraft i byggevarehandelen

  Strengere krav til klima og miljø i bygg – hva har det å si for norsk byggevarehandel?

 2. Grunnkurs i bærekraftstrategier for Produsenter og produksjoner

  Få innføring i verktøyene du trenger for å lage en strategi og arbeide med bærekraft i din produksjon eller produksjonsselskap.

 3. Virke Gravferd Fagkurs Trinn I del I

  Bli med på vårt grunnleggende fagkurs for gravferdskonsulenter. Du vil få bedre forståelse, samt utvide ditt nettverk og kunnskapsområde innen gravferdsbransjen. Kurset varer i fem dager.

 4. Virke Arena

  Den største og viktigste møteplassen for handels- og tjenestenæringen. Velkommen til en unik konferanseopplevelse i Oslo Spektrum!

 5. Virke Gravferd Fagkurs Trinn II del I

  Få bedre forståelse, samt utvid ditt nettverk og kunnskapsområde innen gravferdsbransjen. Kurset varer i tre dager.

Medlemskap i Virke

Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler for deg som arbeidsgiver.

 • Juridisk bistand og rådgivning

  Våre rådgivere og advokater hjelper deg med forretningsjus og arbeidsrett. Har du større juridiske utfordringer stiller vi med et av Norges ledende advokatmiljøer.

 • Analyser og innsikt

  Vi leverer analyser, indekser og innsikt for en rekke bransjer. Våre skreddersydde rapporter gir deg informasjonen du trenger for å fatte de riktige beslutningene.

 • Fordelsavtaler og rabatter

  Vi tilbyr en rekke fordelsavtaler som en virksomhet trenger, på alt fra drivstoff til strøm og telefoni. Du får også rabatter på alle kurs hos Virke og NKI nettstudier.